ANTALYA MURATPAŞA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı

    Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 yılı iş sağlığı ve güvenliği değerlendirme toplantısı Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Abdullah Kara Salonunda okul/kurum müdürlerimiz ve okul/ kurumlarda iSG´den sorumlu müdür yardımcılarımızın katılımıyla yapıldı.
2016 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı

 

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan TEVKE açılış konuşmasında 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu işverenlerimize ve çalışanlarımıza yetki ve yükümlülükler getirmiştir. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de risklerden korunma ilkeleridir okul ve kurumlarımızda riskleri belirlemek ve bu riskleri ortadan kaldırmak veya risklerden doğacak sorunları en aza indirmek siz değerli okul müdürlerimizin  sorumluluğunda olduğunu unutmayalım

 

Okul ve kurumlarımızın ana kapı girişinden başlayarak çatısı dahil risklerden arındırılarak güvenli çalışma ortamlarını yaratmak zorundayız bu güvenle ortamlar sadece biz çalışanlar için değil okulda eğitim gören öğrencilerimiz okula ziyarete gelen verilerimiz içinde çok önemlidir unutmayınız ki okul ve kurumlarımızda belirleyeceğimiz tehlikeleri ve bu tehlikelerden kaynaklı oluşabilecek riskleri ve bu riskleri ortadan kaldırmak ise bütün çalışan arkadaşlarımın iş sağlığı güvenliğine inanarak katılımı ile mümkün olacaktır.

 

Sinan Mahallesi 1250 Sokak No 9 Kat 5 07040 Muratpaşa Antalya - 242 247 84 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.